Geert Vanhee het Zwaantje Brugge

 

home

aan de kaart

menus

fotos

info

contact

 

 

 




Zie hieronder onze 3 gangenmenu met keuze die we elk weekend  serveren.

Verder kan je ons chocolade menu bestellen! 48 uur vooraf!


))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((



Suggestie menu– Menu Suggestions (44 euro)

vanaf 23 februari 


Mergpijp-tiengranentoast #Bone of beef with marrow and toast .

Of / ou / or

Rundscarpaccio- ruccola-parmiganno

Of / ou / or

Langoustinestaartjes-basilicum-fregula + 4 euro

Queue de Langoustine- basilic - fregula + 4 euro

Tails of langoustines-basilicum-fregula  +4 euro


Of / ou / or

Ganzenleverterrine-chutney van mango-brioche. + 2 euro

Gooseliver terrine-chutney of mango-brioche. +2 euro

Reeds meer dan 20 jaar het zelfde recept! Een toppertje!

Of / ou / or

Gebakken St jacobsnootjes - bloedworst - selder - champignons + 2 euro
 
Coquille St.Jacques - boudin noir - celeri- champignons de Paris + 2 euro

Scallops - black pudding -Celery - mushrooms + 2 euro

******************************************************** 

Visje van de dag

Fish of the day

Of /ou / or

Chateaubriand-jus uit de pan– fijne verse handgesneden frietjes –

groentjes

Chateaubriand-fries-warm vegetables

Pepersaus - Sauce Poivre - Peppersauce + 3 euro 

Rossini ( portosaus met stukje ganzenlever ) + 8 euro


Of / ou / or

Varkenswangetjes met Zwarte Zwaan-verse handgesneden frietjes-fris slaatje

Of / ou / or 

Gebakken Zeetong - warme tomaat - witloof salade - frietjes + 8 euro

Sole Meuniere + 8 euro

Fried Sole  + 8 euro

************************************************************
Irish coffee

Of / ou / or

 Dame Blanche.

Of / ou / or

Dessert van de dag # Dessert du jour. # Dessert of the day .

Of / ou / or

Chocolade moelleux + 2 euro

Of / ou / or

Assortiment kaas # Assortment of cheeses. + 2 euro

Alle kazen komen van kaasmeester Karl Top Smedenstraat Brugge

Menu (44 euro)met drankenarrangement(25 euro)

–enkel voor de gehele tafel –

Basis prijs menu 69 euro.

omvat wijn bij voor- en hoofdgerecht

( word één keer bijgeschonken per gerecht)

water en koffie of the met snoepjes.

Alle gerechten bevatten Allergenen, afwijkingen kan je rechtstreeks met Chef Geert bespreken.


********************************************************************************************************************* 

******************************************  

**************************












ENKEL OP BESTELLING!

 

zie verder...


Speciale menu's kunnen altijd vooraf aangevraagd worden


In Onze Orangerie kan je perfect comfortabel met 12 personen privé zitten,


alles is vooraf te bespreken.



Op maandag-dinsdag-woensdag of donderdag


kan je bij ons terecht vanaf 12 personen

alles vooraf besproken.

Dan heb je de hele restaurant voor je prive!

Ideaal voor familie - vrienden - verjaardag - etc..

gewoon super gezellig! 

 
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 
 
  *********************************************************

Menige  prijzen heb ik reeds gewonnen met chocolade in de keuken !

altijd heel subtiel gebruikt en origine chocolade's !

 Chocolademenu


( 48 uur vooraf bestellen word enkel per tafel geserveerd)



__________________

Welkomst hapje
______

Sint Jacobsnootjes - pastinaak - botersausje met origine chocolade uit de


Dominicaanse Republiek( gerechtje kookeet 2013)
 
----------------------------- 

Gebakken eende- lever  -

saus met origine chocolade uit Peru. 64% cacao

( gerechtje kookeet 2012 - 1 ste prijs choc in Brugge ) 

-----------------------------


Chateaubriand  Rossini  - witloof - selder -kroketjes 

saus met origine chocolade uit Uganda 80 % cacao

( 3 de prijs choc in Brugge )
 
------------------------------
 

Chocolade wandeling met 

diverse origine chocolades

 


 

Kostprijs menu  99 euro per persoon.


   Glas Huischampagne 

 Glas geselecteerde witte wijn bij de coquilles

- vintage porto bij de foie -

Glas geselecteerde rode wijn bij het vlees -


madeira boal 10years  bij dessert -

koffie en water.



************************************************************* 

Chocolade menu =

Enkel op Bestelling!


48 uur vooraf! 0473.712.580.






Menu : All-in 99- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99














Europabank:


IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99
  
     *******************************************************************

 

______________________________________________________________________________
 


Restaurant  't Zwaantje
Gentpoortvest 70
8000 Brugge Belguim
 

 

mail ons !