Geert Vanhee het Zwaantje Brugge

 

home

aan de kaart

menus

fotos

info

contact

 

 

 




Zie hieronder onze 3 gangenmenu met keuze die we elk weekend  serveren.

Verder kan je ons chocolade menu bestellen! 48 uur vooraf!


))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 

Suggestie menu– Menu Suggestions

(44 euro)

 

Asperges op z'n Vlaams

Asperges à la Flamande

Asparagus Flemich Style

 

Of / ou / or
 

Asperges-Gerookte zalm rooihout-gepocheerd hoeve-eitje-mousselinesaus+ 4 euro
 

Asperges-Saumon fumé-oeuf poché-sauce mousseline + 4 euro
 

Asparagus-smoked salmon-poached egg -mousseline sauce. + 4 euro
 

Of / ou / or
 

Ganzenleverterrine-vijgenconfituur-notenbrood.
 

Terrine de foie d’oie-confiture de figues-pain aux noix . 
 

Gooseliver terrine-fig jam-nut bread
 

Of / ou / or
 

Mergpijp-tiengranentoast # l’Os a moëlle # Bone of beef with marrow and toast .

of/ou/ or

Carpaccio van rundsvlees - parmiganno - ruccola  of sneeuw van ganzenlever

Carpaccio de boeuf - parmiganno - ruccola salade  ou neige de foie d'oie

 

********************************************************

 

Vis van de dag#Poisson du jour#fish of the day.
 

Of / ou / or
 

Ierse Rib eye - salade en frietjes

Entrecote d'irlande - salade et frites 

Irish rib eye - salad and fries


 

Of / ou / or
 

Schoudermuis-salade-frietjes 
 

Sûpreme –d’épaule de boeuf – salade et frites
 

Shoulder mouse of beef-salad and fries
 

pepersaus + 3 euro

Béarnaise + 3 euro

 

Of / ou / or 
 

Gebakken Zeetong frietjes en salade +4 euro
 

Sole meunière salade et frites + 4 euro
 

************************************************************ 
 

Sabayon met vers fruit en vanille ijs        Of / ou / or        Café glace      Of / ou / or      Dame Blanche.
 

Of / ou / or
 

Dessert van de dag # Dessert du jour. # Dessert of the day.
 


 

Of / ou / or

Irish coffee of french coffee of   italian  coffee


 

 

Menu (44 euro)met drankenarrangement(25 euro) –enkel voor de gehele tafel –
 

Basis prijs menu 69 euro. 
 

omvat wijn bij voor en hoofdgerecht ( word één keer bijgeschonken per gerecht) 
 

water en koffie of the met snoepjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



**************************


Alle gerechten bevatten Allergenen, afwijkingen kan je rechtstreeks met Chef Geert bespreken.


zie verder...


Speciale menu's kunnen altijd vooraf aangevraagd worden

kan je perfect comfortabel met 12 personen privé zitten,


alles is vooraf te bespreken.


**************






Op maandag-dinsdag-woensdag of donderdag


kan je bij ons terecht vanaf 12 personen

alles vooraf besproken.

Menu's all-in vanaf 85  per persoon.

Dan heb je de hele restaurant voor je prive!

Ideaal voor familie - vrienden - verjaardag - etc..

gewoon super gezellig! 

 
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 
 
  *********************************************************

Menige  prijzen heb ik reeds gewonnen met chocolade in de keuken !

altijd heel subtiel gebruikt en origine chocolade's !

 Chocolademenu


( 48 uur vooraf bestellen word enkel per tafel geserveerd)



__________________

Welkomst hapje
______

Sint Jacobsnootjes - pastinaak - botersausje met origine chocolade uit de


Dominicaanse Republiek( gerechtje kookeet 2013)
 
----------------------------- 

Gebakken eende- lever  -

saus met origine chocolade uit Peru. 64% cacao

( gerechtje kookeet 2012 - 1 ste prijs choc in Brugge ) 

-----------------------------


Chateaubriand  Rossini  - witloof - selder -kroketjes 

saus met origine chocolade uit Uganda 80 % cacao

( 3 de prijs choc in Brugge )
 
------------------------------
 

Chocolade wandeling met 

diverse origine chocolades

 


 

Kostprijs menu  99 euro per persoon.


   Glas Huischampagne 

 Glas geselecteerde witte wijn bij de coquilles

- vintage porto bij de foie -

Glas geselecteerde rode wijn bij het vlees -


madeira boal 10years  bij dessert -

koffie en water.



************************************************************* 

Chocolade menu =

Enkel op Bestelling!


48 uur vooraf! 0473.712.580.






Menu : All-in 99- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99














Europabank:


IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99
  
     *******************************************************************

 

______________________________________________________________________________
 


Restaurant  't Zwaantje
Gentpoortvest 70
8000 Brugge Belguim