Geert Vanhee het Zwaantje Brugge

 

home

aan de kaart

menus

fotos

info

contact

 

 

 




Zie hieronder onze 3 gangenmenu met keuze die we elk weekend  serveren.

Verder kan je ons chocolade menu bestellen! 48 uur vooraf!


))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 

Suggestie menu– Menu Suggestions

(44 euro)

 

Voorgerecht van de dag # Entrée du jour # Starter of the day.
 

Of / ou / or
 

Gebakken Sint Jacobsnootjes-pastinaak-exotisch botersausje-crumble:spek en witte chocolade.+ 4 euro
 

Coquille St. Jacques poëlée-panais-beurre blanc exotique-crumble de lard et chocolat blanc. + 4 euro
 

Fried Scallops-parsnip-exotique butter sauce-crumble of bacon with white origine choclat. + 4 euro
 

Of / ou / or
 

Ganzenleverterrine-vijgenconfituur-notenbrood.
 

Terrine de foie d’oie-confiture de figues-pain aux noix . 
 

Gooseliver terrine-fig jam-nut bread
 

Of / ou / or
 

Mergpijp-tiengranentoast # l’Os a moëlle # Bone of beef with marrow and toast .

 

********************************************************

 

Vis van de dag#Poisson du jour#fish of the day.
 

Of / ou / or
 

Varkenswangetjes met selderpuree-champignons-gebakken krieltjes.
 

Joues de cochon – céleri-rave – champignons-
 

Pork cheek –celeriac – mushrooms –fried potatoes.
 

Of / ou / or
 

Schoudermuis-warme groentjes-frietjes of kroketten
 

Sûpreme –d’épaule de boeuf – légumes
 

Shoulder mouse of beef-vegetables
 

Béarnaise of pepersaus + 3 euro
 

Of / ou / or 
 

Gebakken Zeetong frietjes en salade +4 euro
 

Sole meunière salade et frites + 4 euro
 

************************************************************ 
 

Crème brulée        Of / ou / or        Café glace      Of / ou / or      Dame Blanche.
 

Of / ou / or
 

Dessert van de dag # Dessert du jour. # Dessert of the day.
 

Of / ou / or
 

Chocolade moëlleux + 2 euro
 

Of / ou / or
 

Assortiment kaas 

 

Menu (44 euro)met drankenarrangement(25 euro) –enkel voor de gehele tafel –
 

Basis prijs menu 69 euro. 
 

omvat wijn bij voor en hoofdgerecht ( word één keer bijgeschonken per gerecht) 
 

water en koffie of the met snoepjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



**************************


Alle gerechten bevatten Allergenen, afwijkingen kan je rechtstreeks met Chef Geert bespreken.


zie verder...


Speciale menu's kunnen altijd vooraf aangevraagd worden

kan je perfect comfortabel met 12 personen privé zitten,


alles is vooraf te bespreken.


**************
Oudejaarsavond 31 december 2018

Menu

Onze huischampagne.... met hapjes.... huisbereide ganzenlever.... mosselsoepje.... coquille.... oester in champagnesaus.

_____ 

Langoustine..... 

Màcon " Aux Scellés" Marcel Couturier 2015

_____ 

Tarbot..... 

Màcon " Aux Scellés" Marcel Couturier 2015 

______ 

Hertenkalf filet ...

Château La Haye 2010 Saint-Estephe Frankrijk

______ 

Kaas 

Château La Haye 2010 Saint-Estephe Frankrijk 

_____ 

chocolade dessert

_____

koffie of the

_____ 

Champagne 't Zwaantje 

happy 2019

150 euro per persoon

personen die geen alcohol drinken hebben we alcoholvrije alternatieven.

Reservatie via telefoon 0473 712 580 

reservatie geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven op

Europabank

iban    BE 28 6713 5181 3920 


Op maandag-dinsdag-woensdag of donderdag


kan je bij ons terecht vanaf 12 personen

alles vooraf besproken.

Menu's all-in vanaf 79,50 per persoon.

Dan heb je de hele restaurant voor je prive!

Ideaal voor familie - vrienden - verjaardag - etc..

gewoon super gezellig! 

 
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 
 
  *********************************************************

Menige  prijzen heb ik reeds gewonnen met chocolade in de keuken !

altijd heel subtiel gebruikt en origine chocolade's !

 Chocolademenu


( 48 uur vooraf bestellen word enkel per tafel geserveerd)



__________________

Welkomst hapje
______

Sint Jacobsnootjes - pastinaak - botersausje met origine chocolade uit de


Dominicaanse Republiek( gerechtje kookeet 2013)
 
----------------------------- 

Gebakken eende- lever  -

saus met origine chocolade uit Peru. 64% cacao

( gerechtje kookeet 2012 - 1 ste prijs choc in Brugge ) 

-----------------------------


Chateaubriand  Rossini  - witloof - selder -kroketjes 

saus met origine chocolade uit Uganda 80 % cacao

( 3 de prijs choc in Brugge )
 
------------------------------
 

Chocolade wandeling met 

diverse origine chocolades

 


 

Kostprijs menu  99 euro per persoon.


   Glas Huischampagne 

 Glas geselecteerde witte wijn bij de coquilles

- vintage porto bij de foie -

Glas geselecteerde rode wijn bij het vlees -


madeira boal 10years  bij dessert -

koffie en water.



************************************************************* 

Chocolade menu =

Enkel op Bestelling!


48 uur vooraf! 0473.712.580.






Menu : All-in 99- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99














Europabank:


IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99
  
     *******************************************************************

 

______________________________________________________________________________
 


Restaurant  't Zwaantje
Gentpoortvest 70
8000 Brugge Belguim
 

 

mail ons !