Geert Vanhee het Zwaantje Brugge

 

home

aan de kaart

menus

fotos

info

contact

 

 

 




Zie hieronder onze 3 gangenmenu met keuze die we elk weekend  serveren.

Verder kan je ons chocolade menu en ons kreeftenmenu bestellen! 24 uur vooraf!


))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((




Suggestie menu– Menu Suggestions (44 euro) 

Mergpijp-tiengranentoast #Bone of beef with marrow and toast . 

Of / ou / or 

Wild Paté –garnituur en toast 

Of / ou / or 

Klassieke Garnalen cocktail 

Volgens aanbod garnalen want die pellen we nog zelf!

Of / ou / or 

Gebakken Sint Jacobsnootjes-pastinaak-exotisch botersausje 

-crumble: spek en witte chocolade. + 2 euro 

Fried Scallops-parsnip-exotique butter sauce 

-crumble of bacon with white origine choclat. + 2 euro 

Of / ou / or 

Ganzenleverterrine-chutney van mango-brioche. + 2 euro 

Gooseliver terrine-chutney of mango-brioche. +2 euro 

Reeds meer dan 20 jaar het zelfde recept! Een toppertje! 

******************************************************** 

Visje van de dag 

Fish of the day 

Of /ou / or 

Chateaubriand-jus uit de pan– warme groentjes – kroketten 

Pepersaus +3 euro 

Of / ou / or 

Gebakken Zeetong-citroenboter en peterselie-sla-aardappelpuree of frietjes + 6euro 

Fried Sole-lemonbutter-salad-mashed potatoes or fries + 6 euro 

Of / ou / or 

Fazant filet – wild garnituur – fine champagne saus. +2 euro 

Filet of pheasant-garniture-fine champagne sauce. + 2 euro 

Of /ou / or 
 
Hertenkalffilet-wildgarnituur-wild saus + 10 euro 

Filet of Deer Calf –garniture – peppersauce + 10 euro 

************************************************************ 

Crème brulée Of / ou / or Dame Blanche. 

Of / ou / or 

Dessert van de dag # Dessert du jour. # Dessert of the day . 

Of / ou / or


*
Chocolade moelleux + 2 euro 

Of / ou / or 

Assortiment kaas # Assortment of cheeses. + 2 euro 

Alle kazen komen van kaasmeester Karl Top Smedenstraat Brugge 

Menu (44 euro)met drankenarrangement(25 euro) 

–enkel voor de gehele tafel – 

Basis prijs menu 69 euro. 

omvat wijn bij voor- en hoofdgerecht 

( word één keer bijgeschonken per gerecht) 

water en koffie of the met snoepjes. 

Alle gerechten bevatten Allergenen, afwijkingen kan je rechtstreeks met Chef Geert bespreken.





ENKEL OP BESTELLING!

 

zie verder...


Speciale menu's kunnen altijd vooraf aangevraagd worden


In Onze Orangerie kan je perfect comfortabel met 12 personen privé zitten,


alles is vooraf te bespreken.



Op maandag-dinsdag-woensdag of donderdag


kan je bij ons terecht vanaf 10 personen

alles vooraf besproken.

Dan heb je de hele restaurant voor je prive!

Ideaal voor familie - vrienden - verjaardag - etc..

gewoon super gezellig! 

 
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 
 
  *********************************************************

Menige  prijzen heb ik reeds gewonnen met chocolade in de keuken !

altijd heel subtiel gebruikt en origine chocolade's !

 Chocolademenu


( 48 uur vooraf bestellen word enkel per tafel geserveerd)



__________________

Welkomst hapje
______

Sint Jacobsnootjes - pastinaak - botersausje met origine chocolade uit de


Dominicaanse Republiek( gerechtje kookeet 2013)
 
----------------------------- 

Gebakken eende- lever  -

saus met origine chocolade uit Peru. 64% cacao

( gerechtje kookeet 2012 - 1 ste prijs choc in Brugge ) 

-----------------------------


Chateaubriand  Rossini  - witloof - selder -kroketjes 

saus met origine chocolade uit Uganda 80 % cacao

( 3 de prijs choc in Brugge )
 
------------------------------
 

Chocolade wandeling met 

diverse origine chocolades

 


 

Kostprijs menu  99 euro per persoon.


   Glas Huischampagne 

 Glas geselecteerde witte wijn bij de coquilles

- vintage porto bij de foie -

Glas geselecteerde rode wijn bij het vlees -


madeira boal 10years  bij dessert -

koffie en water.



************************************************************* 

Enkel op Bestelling!


24 uur vooraf! 0473.712.580.


Romantische kreeftenmenu met


Champagne!  





1 fles huischampagne "het Zwaantje" per 2 personen


Welkomsthapje

***


1/2 Kreeft op Salade en tomaat

***

 1/2 Kreeft in de oven - Kruiden- hoeveboter


 fregula met fijne groentjes

***

Sabayon


*** 


 
 
kostprijs 89 euro per persoon 



1/2 fles champagne per persoon 1/2 kreeft in voorgerecht 1/2 kreeft in hoofdgerecht en het dessert.

verkrijgbaar per 2 personen

********* 


**********************2017***********2018********************** 


Oudejaarsavond 2017

Champagne ’t Zwaantje

Ganzenlever-Peperkoek

Consommé

Wilde Zalm

Oester in Champagnesaus

***

Langoustine

Aangepaste witte wijn

***

Tarbot

Aangepaste witte wijn

***

Hertenkalf-filet

Aneto Tinto “Grande Reserva” 2009 Douro Portugal

***

Kaas

Aneto Tinto “Grande Reserva” 2009 Douro Portugal

***

Chocoladedessert

***

Koffie of The

Snoepjes

***

Champagne ’t Zwaantje

Happy -2018

Menu : All-in 150- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99



Verjaardag, Feestje?

buren of je familie in de watten leggen...

gelijk welke gelegenheid

een super cadeau is een eetbon

in het Zwaantje!

Cadeaubon nodig? bel ons  0473.712.580



°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




Europabank:


IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99
  
     *******************************************************************

 

______________________________________________________________________________
 


Restaurant  't Zwaantje
Gentpoortvest 70
8000 Brugge Belguim
 

 

mail ons !