Geert Vanhee het Zwaantje Brugge

 

home

aan de kaart

menus

fotos

info

contact

 

 

 




Zie hieronder onze 3 gangenmenu met keuze die we elk weekend  serveren.

Verder kan je ons chocolade menu en ons kreeftenmenu bestellen! 24 uur vooraf!


))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((




Suggestie menu– Menu Suggestions (44 euro) 

Mergpijp-tiengranentoast #Bone of beef with marrow and toast . 

Of / ou / or 

Wild Paté –garnituur en toast 

Of / ou / or 

Aardappelzalf-gerookte zalm-haringeitjes-gepocheerd eitje

Of / ou / or 

Gebakken Sint Jacobsnootjes-pastinaak-exotisch botersausje 

-crumble: spek en witte chocolade. + 2 euro 

Fried Scallops-parsnip-exotique butter sauce 

-crumble of bacon with white origine choclat. + 2 euro 

Of / ou / or 

Ganzenleverterrine-chutney van mango-brioche. + 2 euro 

Gooseliver terrine-chutney of mango-brioche. +2 euro 

Reeds meer dan 20 jaar het zelfde recept! Een toppertje! 

******************************************************** 

Visje van de dag 

Fish of the day 

Of /ou / or 

Chateaubriand-jus uit de pan– fijne verse handgesneden frietjes -warme tomaat en cresonette

Béarnaise + 3 euro

Of / ou / or 

Gebakken Zeetong-citroenboter en warme tomaat--aardappelpuree of frietjes + 6euro 

Fried Sole-lemonbutter-salad-mashed potatoes or fries + 6 euro 

Of / ou / or 

Fazant filet in groenekool met champignons en ganzenlever – roomsaus- +2 euro 

Filet of pheasant-garniture- + 2 euro 



************************************************************ 

Crème brulée Of / ou / or Dame Blanche. 

Of / ou / or 

Dessert van de dag # Dessert du jour. # Dessert of the day . 

Of / ou / or

Irish coffee

*
Chocolade moelleux + 2 euro 

Of / ou / or 

Assortiment kaas # Assortment of cheeses. + 2 euro 

Alle kazen komen van kaasmeester Karl Top Smedenstraat Brugge 

Menu (44 euro)met drankenarrangement(25 euro) 

–enkel voor de gehele tafel – 

Basis prijs menu 69 euro. 

omvat wijn bij voor- en hoofdgerecht 

( word één keer bijgeschonken per gerecht) 

water en koffie of the met snoepjes. 

Alle gerechten bevatten Allergenen, afwijkingen kan je rechtstreeks met Chef Geert bespreken.

********************************************************************************************************************* 
****************************************** 
**************************

Valentijn

op volgende dagen serveren we enkel dit valentijns menu! op reservatie!

Menu : All-in 99- euro per persoon.

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99

Zat 10 feb -Woe14 feb –Zat 17feb -Zondag 18feb

Champagne ’t Zwaantje of alcoholvrije apero

Hapjes:

Oester Champagnesaus-Coquille-Foie Gras-Soepje
___
Tarbot – Garnaaltjes – groentjes

Monològo Chardonnay 2016 A&D Wines Portugal

Of alcohol vrije wijn
___
Sorbet van Passievrucht.
___
Hoeve kippefilet in groene kool

Ganzenlever-Champignons-truffel

Ego Bodegas Fuerza 2014 Jumilla Murcia Spanje

Of alcoholvrije wijn
___
Valentijnsdessert.
___ 

Koffie of The met snoepjes.

Kostprijs 99 euro all-in.

Zonder champagne-wijn-water-koffie 69 euro.

Alcocholvrije versie mogelijk met alochol vrije wijnen


Enkel op reservatie!Menu : All-in 99- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99



















ENKEL OP BESTELLING!

 

zie verder...


Speciale menu's kunnen altijd vooraf aangevraagd worden


In Onze Orangerie kan je perfect comfortabel met 12 personen privé zitten,


alles is vooraf te bespreken.



Op maandag-dinsdag-woensdag of donderdag


kan je bij ons terecht vanaf 12 personen

alles vooraf besproken.

Dan heb je de hele restaurant voor je prive!

Ideaal voor familie - vrienden - verjaardag - etc..

gewoon super gezellig! 

 
 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 
 
  *********************************************************

Menige  prijzen heb ik reeds gewonnen met chocolade in de keuken !

altijd heel subtiel gebruikt en origine chocolade's !

 Chocolademenu


( 48 uur vooraf bestellen word enkel per tafel geserveerd)



__________________

Welkomst hapje
______

Sint Jacobsnootjes - pastinaak - botersausje met origine chocolade uit de


Dominicaanse Republiek( gerechtje kookeet 2013)
 
----------------------------- 

Gebakken eende- lever  -

saus met origine chocolade uit Peru. 64% cacao

( gerechtje kookeet 2012 - 1 ste prijs choc in Brugge ) 

-----------------------------


Chateaubriand  Rossini  - witloof - selder -kroketjes 

saus met origine chocolade uit Uganda 80 % cacao

( 3 de prijs choc in Brugge )
 
------------------------------
 

Chocolade wandeling met 

diverse origine chocolades

 


 

Kostprijs menu  99 euro per persoon.


   Glas Huischampagne 

 Glas geselecteerde witte wijn bij de coquilles

- vintage porto bij de foie -

Glas geselecteerde rode wijn bij het vlees -


madeira boal 10years  bij dessert -

koffie en water.



************************************************************* 

Chocolade menu =

Enkel op Bestelling!


48 uur vooraf! 0473.712.580.






Menu : All-in 99- euro per persoon.*

Reservatie telefonisch aanvragen - 0473712580 -

Reservatie is pas geldig nadat het volledige bedrag is overgeschreven.

IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99














Europabank:


IBAN BE 28 6713 5181 3920 en BIC EURB BE 99
  
     *******************************************************************

 

______________________________________________________________________________
 


Restaurant  't Zwaantje
Gentpoortvest 70
8000 Brugge Belguim
 

 

mail ons !